Basic betonsteen kopen bij Leenen Steengoed

Onder basic betonsteen verstaan we sierbetonproducten die zijn vervaardigt met hoogwaardige kleurstoffen. Tegenwoordig zijn de meeste stenen voorzien van een gepigmenteerde toplaag of van een gepigmenteerde samenstelling. Afhankelijk van de afwerking en uitstraling van de stenen kunnen er diverse verschillende kwaliteit stenen worden aangeboden.

Laat u daarom altijd door een van onze medewerkers adviseren welke steen er het beste bij uw wensen past.

Keuze uit de volgende series sierbetonproducten

Stonehedge en damme trommelstenen (marlux)
Facetto, plaza, granitops en terratops (mbi)
Smartton, demiton, tumbleton en premiton (redsun)

Leenen Steengoed staat voor u klaar!

Voor vragen over ons assortiment sierbestrating of prefab kelders kun je terecht bij een van onze medewerkers. Dit kan ook online door ons contactformulier in te vullen, dan helpt een van onze medewerkers u graag verder!

Showtuin voor sierbestrating

In onze showtuin vindt u onder andere de volgende merken: Marlux, MBI, Michel Oprey & Beisterveld en Schellevis Beton. Met deze merken kunnen wij u een zeer uitgebreide en diverse keus aanbieden in allerlei soorten betonstenen, natuurstenen, gebakken materialen, keramiek, verlichting en grindsoorten. Onze showtuin is 24 uur geopend en elke dag toegankelijk. Alle artikelen zijn genummerd en vermelde prijzen zijn inclusief btw.

Meer weten?

Heeft u interesse? U bent van harte welkom op ons bezoekadres: Vaarselstraat 34, 5711 RE Someren, of neemt u vrijblijvend contact met ons op.