Randafwerking kopen bij Leenen Steengoed

Opsluitbanden om uw terras of oprit stak en vlak te houden. Stapelelementen voor de bloembakken of muurtjes. Palissade voor subtiele kantafwerking. Bielzen voor de robuuste look.

Verschillende manieren van randafwerking

Het kan allemaal met alle verschillende varianten in randafwerkingen. Deze vind u o.a. in de brochure van de volgende leveranciers; mbi, marlux en uiteraard in onze showtuin.

Leenen Steengoed staat voor u klaar!

Voor vragen over ons assortiment sierbestrating of prefab kelders kun je terecht bij een van onze medewerkers. Dit kan ook online door ons contactformulier in te vullen, dan helpt een van onze medewerkers u graag verder!

Showtuin voor sierbestrating

In onze showtuin vindt u onder andere de volgende merken: Marlux, MBI, Michel Oprey & Beisterveld en Schellevis Beton. Met deze merken kunnen wij u een zeer uitgebreide en diverse keus aanbieden in allerlei soorten betonstenen, natuurstenen, gebakken materialen, keramiek, verlichting en grindsoorten. Onze showtuin is 24 uur geopend en elke dag toegankelijk. Alle artikelen zijn genummerd en vermelde prijzen zijn inclusief btw.

Meer weten?

Heeft u interesse? U bent van harte welkom op ons bezoekadres: Vaarselstraat 34, 5711 RE Someren, of neemt u vrijblijvend contact met ons op.