Verlichting voor uw tuin kopen bij Leenen Steengoed

Buiten is bij uitstek de plek om energie op te doen en te genieten van het leven. Met tuinverlichting kun je 24/7 en in ieder seizoen genieten van je tuin of terras.

In-lite tuinverlichting

In-lite is gebaseerd op laagspanning 12 volt en is daarom eenvoudig en veilig te installeren. Kom eens kijken bij ons in de showtuin of haal ideeën uit de brochure. (in-lite)

Leenen Steengoed staat voor u klaar!

Voor vragen over ons assortiment sierbestrating of prefab kelders kun je terecht bij een van onze medewerkers. Dit kan ook online door ons contactformulier in te vullen, dan helpt een van onze medewerkers u graag verder!

Showtuin voor sierbestrating

In onze showtuin vindt u onder andere de volgende merken: Marlux, MBI, Michel Oprey & Beisterveld en Schellevis Beton. Met deze merken kunnen wij u een zeer uitgebreide en diverse keus aanbieden in allerlei soorten betonstenen, natuurstenen, gebakken materialen, keramiek, verlichting en grindsoorten. Onze showtuin is 24 uur geopend en elke dag toegankelijk. Alle artikelen zijn genummerd en vermelde prijzen zijn inclusief btw.

Meer weten?

Heeft u interesse? U bent van harte welkom op ons bezoekadres: Vaarselstraat 34, 5711 RE Someren, of neemt u vrijblijvend contact met ons op.