Split en grind kopen bij Leenen Steengoed

Grind en split zijn niet meer uit een tuin weg te denken. Het wordt gebruikt om een tuin onderhoudsvriendelijk te maken of het opspatten van regenwater tegen gevels en ramen te minimaliseren. Tevens is het geschikt voor halfverharding van paden en opritten. Voor decoratieve doeleinden zijn grind en splitsoorten eindeloos te gebruiken (Opreij & Beijsterveld).

Split en grind bestellen in de volgende hoeveelheden

  • 20 kg zak
  • 500 kg mini bag
  • 750 kg midi bag
  • 1500 kg big bag

Leenen Steengoed staat voor u klaar!

Voor vragen over ons assortiment sierbestrating of prefab kelders kun je terecht bij een van onze medewerkers. Dit kan ook online door ons contactformulier in te vullen, dan helpt een van onze medewerkers u graag verder!

Showtuin voor sierbestrating

In onze showtuin vindt u onder andere de volgende merken: Marlux, MBI, Michel Oprey & Beisterveld en Schellevis Beton. Met deze merken kunnen wij u een zeer uitgebreide en diverse keus aanbieden in allerlei soorten betonstenen, natuurstenen, gebakken materialen, keramiek, verlichting en grindsoorten. Onze showtuin is 24 uur geopend en elke dag toegankelijk. Alle artikelen zijn genummerd en vermelde prijzen zijn inclusief btw.

Meer weten?

Heeft u interesse? U bent van harte welkom op ons bezoekadres: Vaarselstraat 34, 5711 RE Someren, of neemt u vrijblijvend contact met ons op.