Gebakken steen kopen bij Leenen Steengoed

Klei is een grondstof welke al eeuwenlang gebruikt wordt voor bestrating. Door de klei op hoge temperaturen (1100°C) te bakken krijg je een uiterst harde en kleurvaste kleiklinker. Het nostalgisch karakter wordt verkregen door de stenen te trommelen. Sommige varianten zijn ook recht te verkrijgen. Een gebakken steen is makkelijk te combineren met natuursteen. Al met al een probleemloos en duurzaam product.

Gebakken steen verkrijgbaar in verschillende formaten

Te verkrijgen in: waalformaat, dikformaat, klinkerformaat en 15x15x6 cm (Wienerberger en Vandersanden).

Leenen Steengoed staat voor u klaar!

Voor vragen over ons assortiment sierbestrating of prefab kelders kun je terecht bij een van onze medewerkers. Dit kan ook online door ons contactformulier in te vullen, dan helpt een van onze medewerkers u graag verder!

Showtuin voor sierbestrating

In onze showtuin vindt u onder andere de volgende merken: Marlux, MBI, Michel Oprey & Beisterveld en Schellevis Beton. Met deze merken kunnen wij u een zeer uitgebreide en diverse keus aanbieden in allerlei soorten betonstenen, natuurstenen, gebakken materialen, keramiek, verlichting en grindsoorten. Onze showtuin is 24 uur geopend en elke dag toegankelijk. Alle artikelen zijn genummerd en vermelde prijzen zijn inclusief btw.

Meer weten?

Heeft u interesse? U bent van harte welkom op ons bezoekadres: Vaarselstraat 34, 5711 RE Someren, of neemt u vrijblijvend contact met ons op.