Geosteen kopen bij Leenen Steengoed

MBI is de uitvinder van betonstenen met een hoogwaardige toplaag, die o.a. uit kleurechte, natuurlijke materialen bestaat. Dit is begonnen met GeoColor, waarmee ondertussen al duizenden terrassen zijn aangelegd. De laatste jaren heeft MBI de toplaag naar een hoger niveau in kwaliteit en dichtheid gebracht. Deze betonstenen met hoogwaardige toplaag zijn uitgegroeid tot een aparte categorie met eigen, unieke voordelen. Met een breed programma aan texturen, kleuren en formaten is er altijd een tuintegel te vinden die bij u past.

Keuze uit verschillende series geosteen

GeoAntica, GeoArdesia, GeoColor 3.0, GeoPiazza en GeoStretto (mbi)

Leenen Steengoed staat voor u klaar!

Voor vragen over ons assortiment sierbestrating of prefab kelders kun je terecht bij een van onze medewerkers. Dit kan ook online door ons contactformulier in te vullen, dan helpt een van onze medewerkers u graag verder!

Showtuin voor sierbestrating

In onze showtuin vindt u onder andere de volgende merken: Marlux, MBI, Michel Oprey & Beisterveld en Schellevis Beton. Met deze merken kunnen wij u een zeer uitgebreide en diverse keus aanbieden in allerlei soorten betonstenen, natuurstenen, gebakken materialen, keramiek, verlichting en grindsoorten. Onze showtuin is 24 uur geopend en elke dag toegankelijk. Alle artikelen zijn genummerd en vermelde prijzen zijn inclusief btw.

Meer weten?

Heeft u interesse? U bent van harte welkom op ons bezoekadres: Vaarselstraat 34, 5711 RE Someren, of neemt u vrijblijvend contact met ons op.