Marlux

Het succesverhaal van Marlux begint in 1907. In de jaren vijftig ontplooide het toenmalige Marlux zich als een betekenisvol producent van betontegels, anderzijds groeide het aannemersbedrijf Klaps uit tot een gerenommeerd producent van betonklinkers. In 2006 fuseerden deze complementaire partners en werden samen het huidige Marlux.

Terrastegels, klinkers en tuinafwerking

Marlux heeft een ruime keuze aan terrastegels, klinkers en tuinafwerking om ieders buitenomgeving mooi in te richten. Het aanbod is bovendien beschikbaar in vele kleuren, formaten en afwerkingen, die speciaal gemaakt zijn om onderling te combineren.

Marlux

Ontdek in 2018 de nieuwste innovatie in de betontegels bij Marlux. Met de nieuwste lijn designtegels krijg je prachtige, onverwachte ontwerpen die je niet voor mogelijk zag op een betontegel. Je combineert de knapste ontwerpen met de kwaliteit en het plaatsingsgemak van een betontegel. Bekijk ook zeker ons strak muurelement Moodul eens, nu ook verkrijgbaar in een smallere versie. Met de nieuwste Moodulaccessoires bouw je een gezellige buitenkeuken of terras helemaal naar jouw zin! Dankzij de diverse kwaliteitslabels ben je bij Marlux bovendien altijd zeker van de kwaliteit van het product.

Showtuin en showroom

In onze showtuin vindt u onder andere de volgende merken: Marlux, MBI, Michel Oprey & Beisterveld en Schellevis Beton. Met deze merken kunnen wij u een zeer uitgebreide en diverse keus aanbieden in allerlei soorten betonstenen, natuurstenen, gebakken materialen, keramiek, verlichting en grindsoorten. Onze showtuin is 24 uur geopend en elke dag toegankelijk. Alle artikelen zijn genummerd en vermelde prijzen zijn inclusief btw.