Red Sun

Het familiebedrijf werd in 1985 opgericht door Ger van Ommeren. Aanvankelijk lag de focus op de in- en verkoop van natuursteen op de Nederlandse en Belgische markt en sinds 1993 op de Duitse markt. In 2001 verhuisde REDSUN naar Kevelaer en kort daarna werd de eerste fabriek voor betonproducten geopend.

Familiebedrijf

Vandaag de dag telt ons bedrijf ruim 250 medewerkers. Toch ademt het nog altijd de sfeer uit van dat kleine familiebedrijf, met een platte organisatie, korte lijnen en een persoonlijke aanpak. De menselijke maat is het uitgangspunt, bureaucratie wordt tot een absoluut minimum beperkt.

Red Sun catalogus

De Red Sun catalogus 2018

Showtuin en showroom

In onze showtuin vindt u onder andere de volgende merken: Marlux, MBI, Michel Oprey & Beisterveld en Schellevis Beton. Met deze merken kunnen wij u een zeer uitgebreide en diverse keus aanbieden in allerlei soorten betonstenen, natuurstenen, gebakken materialen, keramiek, verlichting en grindsoorten. Onze showtuin is 24 uur geopend en elke dag toegankelijk. Alle artikelen zijn genummerd en vermelde prijzen zijn inclusief btw.