Watermeterputten bij Leenen Steengoed

Heeft u een watermeterput voor buitenopstelling nodig van Brabant Water dan kunnen wij u deze geheel volgens de geldende voorwaarden van Brabant Water aanbieden. Deze putten worden geheel in hoogwaardig zelfverdichtend gewapend beton geproduceerd. Wij leveren deze putten met 10 jaar waterdichtheids garantie.

Watermeterputten

Door de put te voorzien van een opdrijfflens rondom is opdrijven uitgesloten. De putten zijn afgedicht met een geheel afneembare aluminium traanplaat deksel.

Om de meetinstallatie te beschermen tegen vorst, wordt er een isolerende plaat in de put aangebracht. Tevens zijn er rvs klimbeugels in de put aangebracht.

De gietijzeren FFM flenzen dienen op onze werf afgeleverd te worden, deze zijn te verkrijgen bij Brabant Water. Wij zullen deze dan geheel waterdicht ingieten in de wand. In de regel is het leveren en plaatsten van de put en het aanbrengen van het deksel bij de prijs inbegrepen.

Ook als pompbehuizing voor andere toepassingen is deze uitvoering geschikt. Het grote voordeel is de volledige toegankelijkheid van bovenaf. Daardoor ook vaak toegepast als pompen-installatiekelder op campings e.d.

Maatwerk prefab kelders

Kiest u voor een maatwerk kelder dan bepaalt u zelf:

  • De lengte, breedte en hoogte van de kelder
  • Betondikte van dek, vloer en wanden
  • Eventuele opties te voorzien in kelder, al dan niet door klant zelf aangeleverd
  • Maximale breedte 450 cm en maximale lengte ca. 1.150 cm
  • Inwendige maten altijd in een veelvoud van 5 cm.

In de meeste gevallen worden de kelders als niet dragende constructie toegepast. Als de kelder dragend wordt toegepast dienen de belastingen op de kelder door een constructeur getoetst te worden op haalbaarheid. Desgewenst brengen wij extra voorzieningen aan. Wat uw wensen ook zijn, Leenen Steengoed levert u een kelder die optimaal past in uw project!

Meer weten of prefab beton producten?

Heeft u interesse of heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem een kijkje op onze website volledig gericht op prefab beton producten www.prefabkelder.nl. Of neem contact op met een van onze medewerkers door een email te sturen naar: prefab@leenensteengoed.nl of bel 0493-491457