Verzamel/pompputten bij Leenen Steengoed

Deze putten zijn een gemakkelijke en budget vriendelijke serie, toepasbaar voor tal van doeleinden. Door hun compacte maatvoering is deze snel te plaatsen door de graafmachine en daardoor kosten besparend t.o.v. in het werk metselen of storten. Wij onderscheiden deze in de series: PP en MPP

Verzamel/pompput direct ontkist serie PP

Deze verzamel/pompputten worden geproduceerd in een stalen mal in aardvochtig beton. Door de mal te laten trillen wordt het beton op elkaar geperst. Direct nadat de mal volledig gevuld is wordt deze ontkist en zal de uitharding buiten de mal plaats vinden. De putten zijn in principe ongewapend, doch voorzien van de benodigde transportwapening en hijshaken. PVC doorvoeren kunnen nadien op gewenste maat worden aangebracht.

Meer informatie over verzamel/pomputten

Monolith serie MPP

Deze putten worden volledig naadloos in een stortgang geproduceerd in een vaste bekistingsmal, geheel voorzien van dubbel wapeningsnet van Ø8-150# mm. Daags na storten worden deze putten ontkist. In de bovenrand is een dubbele rij stekeinden voorzien met daartussen een stalen kimblikstrook van 2 mm dik. Ideaal toepasbaar als pompput onder een in het werk te storten kelder/souterrain. PVC doorvoeren worden direct in de mal aangebracht en ingegoten in de betonwand.

Maatwerk prefab kelders

Kiest u voor een maatwerk kelder dan bepaalt u zelf:

  • De lengte, breedte en hoogte van de kelder
  • Betondikte van dek, vloer en wanden
  • Eventuele opties te voorzien in kelder, al dan niet door klant zelf aangeleverd
  • Maximale breedte 450 cm en maximale lengte ca. 1.150 cm
  • Inwendige maten altijd in een veelvoud van 5 cm.

In de meeste gevallen worden de kelders als niet dragende constructie toegepast. Als de kelder dragend wordt toegepast dienen de belastingen op de kelder door een constructeur getoetst te worden op haalbaarheid. Desgewenst brengen wij extra voorzieningen aan. Wat uw wensen ook zijn, Leenen Steengoed levert u een kelder die optimaal past in uw project!

Meer weten of prefab beton producten?

Heeft u interesse of heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem een kijkje op onze website volledig gericht op prefab beton producten www.prefabkelder.nl. Of neem contact op met een van onze medewerkers door een email te sturen naar: prefab@leenensteengoed.nl of bel 0493-491457