Ronde putten bij Leenen Steengoed

Wij leveren een groot assortiment aan ronde buffer/pompputten voor legio toepassingen. Daarbij maken wij onderscheidt in de serie Multiputten en de serie Vergaarbekkens. Het verschil van deze putten zit hem in het productieproces van de put.

Multiputten met waterdichtheidsgarantie

Deze worden in stalen mal in zelf verdichtend beton geproduceerd wat resulteert in een perfect gladde wand en vloer. De dekplaat kan middels een meegeleverde dichtingsring geheel waterdicht worden aangebracht. Standaard betonsterkte C50/65 milieuklasse XA3. Optionele binnenbekleding in HDPE of coating zijn mogelijk. Bij zwaar verkeertoepassing tot verkeersklasse D 400 kN moeten de putten worden voorzien van extra wapening.

Vergaarbekkens

Deze putten worden geproduceerd in een stalen mal in aardvochtig beton. Door de mal te laten trillen wordt het beton op elkaar geperst. Direct nadat de mal volledig gevuld is wordt deze ontkist en zal de uitharding buiten de mal plaats vinden. De putten zijn in principe ongewapend, doch voorzien van de benodigde transportwapening en hijshaken. De dekplaat is middels een krimpvrije mortel opgelegd op de onderkuip. Standaard betonsterkte C45 milieuklasse XC2 Bij verzwaarde uitvoering dekplaat is een maximale verkeersbelasting van B 125 kN toegestaan.

Maatwerk prefab kelders

Kiest u voor een maatwerk kelder dan bepaalt u zelf:

  • De lengte, breedte en hoogte van de kelder
  • Betondikte van dek, vloer en wanden
  • Eventuele opties te voorzien in kelder, al dan niet door klant zelf aangeleverd
  • Maximale breedte 450 cm en maximale lengte ca. 1.150 cm
  • Inwendige maten altijd in een veelvoud van 5 cm.

In de meeste gevallen worden de kelders als niet dragende constructie toegepast. Als de kelder dragend wordt toegepast dienen de belastingen op de kelder door een constructeur getoetst te worden op haalbaarheid. Desgewenst brengen wij extra voorzieningen aan. Wat uw wensen ook zijn, Leenen Steengoed levert u een kelder die optimaal past in uw project!

Interesse in prefab beton producten?

Heeft u interesse of heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem een kijkje op onze website volledig gericht op prefab beton producten www.prefabkelder.nl. Of neem contact op met een van onze medewerkers door een email te sturen naar: prefab@leenensteengoed.nl of bel 0493-491457