Prefab kelders bij Leenen Steengoed

Kiest u voor een kelder van Leenen Steengoed, dan kiest u voor een kelderleverancier met meer dan 30 jaar ervaring in het leveren en plaatsen van kelders. De prefab kelders zijn leverbaar in talloze maten en uitvoeringen. Door de gegarandeerde waterdichtheid en korte levertijd zijn de prefab kelders steeds populairder geworden. U als particulier, aannemer of installateur kunt erop vertrouwen dat in overleg met onze adviseurs wij u een kelder leveren die voldoet aan uw wensen.

Prefab kelders standaard types tot ca. 26 m2

De standaard types met een vloeroppervlak tot ca. 26 m² en een inhoud tot 65.000 liter zijn leverbaar met of zonder dek. De prefab kelders uit de “Basic” serie zijn het voordeligst geprijsd. Maatwerk is in verhouding iets duurder maar kan in sommige gevallen bouwtechnisch prijsgunstiger zijn als een standaard uitvoering.

Maatwerk prefab kelders

Kiest u voor een maatwerk kelder dan bepaalt u zelf:

  • De lengte, breedte en hoogte van de kelder
  • Betondikte van dek, vloer en wanden
  • Eventuele opties te voorzien in kelder, al dan niet door klant zelf aangeleverd
  • Maximale breedte 450 cm en maximale lengte ca. 1.150 cm
  • Inwendige maten altijd in een veelvoud van 5 cm.

In de meeste gevallen worden de kelders als niet dragende constructie toegepast. Als de kelder dragend wordt toegepast dienen de belastingen op de kelder door een constructeur getoetst te worden op haalbaarheid. Desgewenst brengen wij extra voorzieningen aan. Wat uw wensen ook zijn, Leenen Steengoed levert u een kelder die optimaal past in uw project!

Prefabkelder.nl

Omdat prefab kelders een enorme variateit hebben aan afmetingen, dieptes, kubs, hebben wij een speciale website in het leven geroepen om nog specifieker in te kunnen gaan op uw wensen en behoeftes. Bekijk de website: www.prefabkelder.nl 

Meer weten?

Heeft u interesse? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers op prefab@leenensteengoed.nl of bel 0493-491457