Olie/benzine afscheiders bij Leenen Steengoed

Deze gecertificeerde afscheiders zijn geschikt voor het afscheiden van lichte minerale vloeistoffen en slib uit het afvalwater en voldoen aan de recent verplichte Europese norm NEN-EN-858 met een afscheidersrendement klasse 1 of 2 Klasse 1 ≤ 5 mg/l is geschikt voor lozing op oppervlakte water. Klasse 2 ≤ 10 mg/l is geschikt voor lozing op riool.

Deze hoogwaardig geprefabriceerde onderputten worden geheel monolitsch gestort in sterkteklasse C60/75 en voldoen aan de milieuklasse XA3 volgens NBN EN206-1 Door de mof/spie verbinding met rubberdichting zijn deze afscheiders gegarandeerd waterdicht tot aan mangat.

Verschillende soorten olie/benzine afscheiders

De gecombineerde afscheider (slibvang en afscheider) in 1 betonput geïntegreerd. De separate afscheider (slibvangput en olieafscheider) bestaat uit 2 losse putten.
De gecombineerde afscheiders zijn op deze site vermeld, technische fiches van de  separate slibvang en afscheiders zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Aanbevolen wordt achter de afscheiders een controle/monstername put plaatsen ten einde de keurende instanties de gelegenheid te bieden een monster te kunnen nemen. In de schacht van de afscheiders is een typeplaatje gemonteerd met daarop alle essentiele gegevens van de afscheider.

De dekplaat wordt te allen tijde los meegeleverd. Deze dekplaat d.m.v. meegeleverde rubber dichtring na plaatsing van de onderput aanbrengen volgens meegeleverde montage-instructie.

Maatwerk prefab kelders

Kiest u voor een maatwerk kelder dan bepaalt u zelf:

  • De lengte, breedte en hoogte van de kelder
  • Betondikte van dek, vloer en wanden
  • Eventuele opties te voorzien in kelder, al dan niet door klant zelf aangeleverd
  • Maximale breedte 450 cm en maximale lengte ca. 1.150 cm
  • Inwendige maten altijd in een veelvoud van 5 cm.

In de meeste gevallen worden de kelders als niet dragende constructie toegepast. Als de kelder dragend wordt toegepast dienen de belastingen op de kelder door een constructeur getoetst te worden op haalbaarheid. Desgewenst brengen wij extra voorzieningen aan. Wat uw wensen ook zijn, Leenen Steengoed levert u een kelder die optimaal past in uw project!

Meer weten of prefab beton producten?

Heeft u interesse of heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem een kijkje op onze website volledig gericht op prefab beton producten www.prefabkelder.nl. Of neem contact op met een van onze medewerkers door een email te sturen naar: prefab@leenensteengoed.nl of bel 0493-491457