Smeerkelders bij Leenen Steengoed

Kiest u voor een kelder van Leenen Steengoed, dan kiest u voor een kelderleverancier met 30 jaar ervaring in het leveren en plaatsen van kelders. U als particulier, aannemer of installateur kunt erop vertrouwen dat in overleg met onze adviseurs wij u een kelder leveren die voldoet aan uw wensen.

Standaard smeerkelder uitvoering

De standaard smeerkelder is speciaal ontwikkeld voor het garagebedrijf en de doe-het-zelver. Een gegarandeerd waterdicht betonelement dat plaatsing klaar op de bouwplaats aangeleverd wordt en garant staat voor een flinke kosten- en tijdsbesparing. Vaak kan het plaatsen van de kostbare bronbemaling vervallen. Immers plaatsing kan direct nadat grondwerk is gegraven.

Zware smeerkelder uitvoering

De zware uitvoering smeerkelders worden toegepast voor industriële doeleinden, zware verkeersbelastingen of als deze smeerkelder wordt toegepast als slibvangput in wasplaatsen e.d. Sparingen en doorvoeren kunnen af fabriek worden ingestort. Na plaatsing van smeerkelder deze aanvullen met gestabiliseerd zand van de betoncentrale.

Budget smeerkelder uitvoering

Voor de particuliere sector zijn er ook een twee tal smeerkelders leverbaar in de “budget” uitvoering. Deze gegarandeerd waterdichte smeerkelders worden in staalvezel versterkt beton geproduceerd. Deze putten worden geheel naadloos in één stortgang gemaakt. Indien gewenst kan er voor deze serie ook een stalen kader met thermisch verzinkte roosters geleverd worden. Deze putten zijn bestand voor toepassingen tot middelzwaar verkeer.

Maatwerk prefab kelders

Kiest u voor een maatwerk kelder dan bepaalt u zelf:

  • De lengte, breedte en hoogte van de kelder
  • Betondikte van dek, vloer en wanden
  • Eventuele opties te voorzien in kelder, al dan niet door klant zelf aangeleverd
  • Maximale breedte 450 cm en maximale lengte ca. 1.150 cm
  • Inwendige maten altijd in een veelvoud van 5 cm.

In de meeste gevallen worden de kelders als niet dragende constructie toegepast. Als de kelder dragend wordt toegepast dienen de belastingen op de kelder door een constructeur getoetst te worden op haalbaarheid. Desgewenst brengen wij extra voorzieningen aan. Wat uw wensen ook zijn, Leenen Steengoed levert u een kelder die optimaal past in uw project!

Meer weten of prefab beton?

Heeft u interesse of heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem een kijkje op onze website volledig gericht op prefab beton producten www.prefabkelder.nl. Of neem contact op met een van onze medewerkers door een email te sturen naar: prefab@leenensteengoed.nl of bel 0493-491457