Leenen Steengoed in het Brabants Dagblad

Het hoogste punt was al eerder bereikt, maar woningbouwplan De Rooi Harten aan de Bredaseweg heeft nu ook zijn diepste punt bereikt.

Extra leefruimte door middel van een prefab kelder

Dat gebeurde met de aanleg van een speciale kelder onder een van de vijftig nieuwbouwwoningen die deel uitmaken van het bouwplan van Van der Weegen achter het voormalige missiehuis.

De kopers van de woning, een creatief en muzikaal gezin, hadden bij de aankoop de uitdrukkelijke wens om bij de woning extra leefruimte te creëren. De extra kelderruimte heeft een vloeroppervlakte van 2,5 bij 6,5 meter, is 2,80 meter hoog en via de berging bereikbaar.

De 24.000 kilo wegende kelder werd vooraf gebouwd in Someren en donderdag in een vooraf gegraven gat geplaatst. Het huis wordt naar verwachting in mei opgeleverd.

Vragen, interesse of meer weten over prefab kelders?

U bent van harte welkom bij Leenen Steengoed. Vaarselstraat 34, 5711 RE Someren of neem telefonisch contact met ons op: 0493-491457

Leenen Steengoed staat voor u klaar!

Voor vragen over ons assortiment sierbestrating of prefab kelders kun je terecht bij een van onze medewerkers. Dit kan ook online door ons contactformulier in te vullen, dan helpt een van onze medewerkers u graag verder!