Olie-benzine afscheiders

1
 
Leenen Steengoed Prefab heeft een nieuwe website
 
Klik op onderstaande banner voor ons uitgebreide assortiment aan betonnen prefab producten.
 

 

Afscheiders

Deze gecertificeerde afscheiders zijn geschikt voor het afscheiden van lichte minerale vloeistoffen en slib uit het afvalwater en voldoen aan de recent verplichte Europese norm NEN-EN-858 met een afscheidersrendement klasse 1 of 2 Klasse 1 ≤ 5 mg/l is geschikt voor lozing op oppervlakte water. Klasse 2 ≤ 10 mg/l is geschikt voor lozing op riool.

Deze hoogwaardig geprefabriceerde onderputten worden geheel monolitsch gestort in sterkteklasse C60/75 en voldoen aan de milieuklasse XA3 volgens NBN EN206-1 Door de mof/spie verbinding met rubberdichting zijn deze afscheiders gegarandeerd waterdicht tot aan mangat.

PDF Tabellen afscheiders Leenen Steengoed 


De afscheiders zijn leverbaar in 2 soorten:
De gecombineerde afscheider (slibvang en afscheider) in 1 betonput geïntegreerd. De separate afscheider (slibvangput en olieafscheider) bestaat uit 2 losse putten.

De gecombineerde afscheiders zijn op deze site vermeld, technische fiches van de  separate slibvang en afscheiders zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Aanbevolen wordt achter de afscheiders een controle/monstername put plaatsen ten einde de keurende instanties de gelegenheid te bieden een monster te kunnen nemen. In de schacht van de afscheiders is een typeplaatje gemonteerd met daarop alle essentiele gegevens van de afscheider.

De dekplaat wordt te allen tijde los meegeleverd. Deze dekplaat d.m.v. meegeleverde rubber dichtring na plaatsing van de onderput aanbrengen volgens meegeleverde montage-instructie.CertificatieProducenten zijn wettelijk verplicht hun producten te voorzien van een CE –markering. Daarmee verklaren zij dat het product voldoet aan essentiële eisen op het vlak van veiligheid, gezondheid en milieu. De technische specificaties verschillen per bouwproduct en vloeien voort uit de Europese richtlijn voor bouwproducten. Producten waarvoor een CE –richtlijn is ontwikkeld mogen niet zonder CE –markering op de Europese markt worden verhandeld.
Voor Nederland geldt dat naast de CE voor steenachtige producten (beton) het Bouwstoffenbesluit van toepassing is. In het Bouwstoffenbesluit heeft de Nederlandse overheid ruimte, wettelijke eisen te stellen. Het Bouwstoffenbesluit valt niet onder de CE –markering, maar is wel wettelijk verplicht in Nederland. Het KOMO keurmerk is het bewijs dat het product voldoet aan het Bouwstoffenbesluit.

 

Heeft u interesse? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers op prefab@leenensteengoed.nl of bel 0493-491457
 

Leenen Steengoed Kei goed in steen

- Wij hebben veel producten direct uit voorraad leverbaar.
- Het transport hebben wij in eigen beheer waardoor onze planning zeer flexibel is
- U kunt uw stenen ook bestellen en later een afleverdatum
doorgeven.

Telefonisch contact Prefab

Telefoon: 0493-491457
Fax: 0493-493827

Maandag t/m vrijdag
08.00 tot 18.00 uur.

Zaterdag - gesloten

 
 

Restpartij Stenen

Hier vindt u doorlopend verschillende soorten restpartijen in diverse maten en kleuren.
Let op; OP = OP

1

Getrommelde gebakken Oud Someren

Voorraad:0 Formaat: Prijs: € 28,95 p/m²

1

Gebakken klinker Terra Milano

Voorraad:1 Formaat: Prijs: € 24,95 p/m²

1

MBI Geoantica ravenna

Voorraad:/ Formaat: Prijs: € € 19,95 p/m²

1

Gebakken getrommelde Norton Dikformaat

Voorraad:/ Formaat: Prijs: € € 34,95 p/m²