Over Leenen Steengoed

1

Welkom bij Leenen Steengoed

Geniet u er ook zo van? Uw eigen stukje tuin waar u zich thuis voelt. Het verlengstuk van u zelf. Of u nu groenes vingers heeft of alleen wilt relaxen in uw tuin, u kunt het zelf bepalen. Bestrating speelt hier een belangrijke rol bij.

Leenen Steengoed b.v. biedt een uitgebreid assortiment stenen, tegels, klinkers en grindsoorten om al uw dromen uit te kunnen laten komen.

Met meer dan 30 jaar ervaring in het adviseren en verkopen van sierbestrating is Leenen Steengoed b.v. een gevestigde naam in de regio.

Wij zijn dealer van o.a.: Marlux-Klaps, MBI, Michel Oprey & Beisterveld en Schellevis Beton. Hierdoor kunnen wij u een zeer uitgebreide en diverse keus aanbieden in allerlei soorten betonstenen, natuurstenen, gebakken materialen en grindsoorten.

Onze verkopers beschikken over een jarenlange ervaring en training over de producten. Hierdoor kunnen zij u een professionele en uitgebreide uitleg geven en denken zij mee om van uw droomtuin werkelijkheid te maken.

Daarnaast is Leenen Steengoed sinds 1981 uw leverancier van een groot scala aan betonproducten zoals: kelders, smeerkelders, zwembaden, pompputten, watermeterputten, bufferputten, infiltratieputten, olie-/benzine-afscheiders, vetafscheiders en kabel- en afwateringsgoten. Wij zijn voor u als particulier, aannemer, installateur, bouwmaterialenhandel en architect de onderneming die samen met u zoekt naar een passende oplossing voor uw probleem.

Prefab beton: snel, maatvast en prijsgunstig
Naast een groot assortiment aan standaard producten kunt u zonder extra levertijd ook voor een maatwerk oplossing kiezen.
 
Heeft u interesse of vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers op info@leenensteengoed.nl of bel 0493-491457
 

Leenen Steengoed Kei goed in steen

- Wij hebben veel producten direct uit voorraad leverbaar.
- Het transport hebben wij in eigen beheer waardoor onze planning zeer flexibel is
- U kunt uw stenen ook bestellen en later een afleverdatum
doorgeven.

Restpartij Stenen

Hier vindt u doorlopend verschillende soorten restpartijen in diverse maten en kleuren.
Let op; OP = OP

1

Getrommelde gebakken Oud Someren

Voorraad:0 Formaat: Prijs: € 28,95 p/m²

1

Gebakken klinker Terra Milano

Voorraad:1 Formaat: Prijs: € 24,95 p/m²

1

MBI Geoantica ravenna

Voorraad:/ Formaat: Prijs: € € 19,95 p/m²

1

Gebakken getrommelde Norton Dikformaat

Voorraad:/ Formaat: Prijs: € € 34,95 p/m²